Podzimní PSK CUP 2019

23.06.2020 18:28

Podzimní PSK CUP 2019

Dne 09.11.2019 uspořádal Policejní sportovní klub Znojmo na ulici Rumunská turnaj v malé kopané za účasti policistů z Územního odboru Znojmo, členů IPA Znojmo a členů PSK Znojmo reprezentujících týmy:

PSK Znojmo - sestava: Meister, Handl, Hrdlička, Jaskula, Pospíšil, Habr, Věrný

IPA Znojmo - sestava: Hubr, Fila, Bernát, Pokorný M., Pokorný P., Neulinger

OOP Znojmo - sestava: Matějka, Ryvola, Vacek, Cihlář, Mikulášek, Chvíla, Mikuš

OOP Moravský Krumlov- sestava: Sobotka, Chvátal, Horák, Ferik, Blaha, Kocmánek

PSK Znojmo "B" - sestava: Pitour, Štola, Jetelina, Švaříček, Brabec, Vlček

Turnaj byl odehrán jednokolově, systémem každý s každým. Řadu týmu reprezentovala řada mladých nových tváří. Vítězem tohoto turnaje se stal premiérově výběr OOP Moravský Krumlov, který přes konečnou porážku zvítězil s náskokem 1 bodu před druhým OOP Znojmo. Na třetím místě skončil tým PSK Znojmo.

Nejlepším střelcem se z 10 góly radoval Jiří Hubr z týmu IPA Znojmo, který byl o gól lepší než Hrdlička a Sobotka, oba měli po 9 gólech.

Sportovní stránka je jen jedním z důvodů pořádání turnaje, dalším důvodem je i neformální výměna informací mezi kolegy a věřím, že i tento účel se podařilo v příjemném prostředí IPA baru naplnit.

Závěrem patří poděkování partnerům PSK Znojmo a to Městu Znojmo, Lahofer Znojmo, Agra Horní Dunajovice, sponzorům Aqotec s.r.o., Aditech, Unitop, bez jejichž příspěvku by nebylo možné pořádat turnaj v takovém rozsahu. Dále poděkování patří rozhodčímu Aleši Richterovi a zapisovateli turnaje Pepovi Vořiškovi.

Doufáme, že se turnaj všem účastníkům líbil, mají na něj především příjemné vzpomínky a věříme, že se v příštím roce sejdeme při jarním PSK Cupu, kdy se bude hrát o putovní pohár.

Martin Pospíšil


Zpět