PSK CUP 2012

20.08.2012 11:01

 

     Dne 2.6.2012 uspořádal Policejní sportovní klub Znojmo, oddíl malé kopané, turnaj v malé kopané v tělocvičně ÚO PČR Znojmo na ul. Rumunská ve Znojmě. Tohoto turnaje se zúčastnily týmy Obvodního oddělení Policie České republiky Moravský Krumlov, Obvodního oddělení Policie České republiky Hrušovany nad Jevišovkou, Obvodního oddělení Policie České republiky Znojmo, tým IPA Znojmo složený z policistů dopravního inspektorátu Znojmo a služby kriminální policie Znojmo a dále tým pořádajícího Policejního sportovního klubu Znojmo, vítěz posledních dvou ročníků.

     Turnaj byl odehrán systémem každý s každým v čase 2x 10 min.. Jelikož většina týmů z důvodů absencí nebyla příliš početná, domácí tým dokonce musel turnaj odehrát bez střídání, byla hrací doba skutečně dlouhá a na konci turnaje si mnozí z nás připadali, jako by dohráli finále ligy mistrů. I tak měl turnaj vysokou sportovní úroveň, většina týmů byla vyrovnaná a výsledky nebylo možno předem odhadnout. Tedy kromě výsledků týmu z Hrušovan. Ti si prostě od počátku turnaje nasadili vlastní laťku a pod tu nešli. Turnajem projeli jako nůž máslem a naprosto zaslouženě si s sebou odvezli nejen pohár za první místo, ale také putovní pohár PSK Znojmo. Mimo to byl dále nejlepším střelcem turnaje i jejich „snajpr“ Jan Bobor, takže vyhráli vše, co se ten den dalo.

     Příjemné sobotní setkání splnilo vše, co mělo. Při sportovním zápolení se setkali kolegové z různých částí ÚO Znojmo, v pauzách mezi zápasy si vyměnili spoustu, nejen služebních, informací a zkušeností při podaném občerstvení, které bylo pro všechny účastníky samozřejmě zajištěno. K přátelskému a férovému průběhu turnaje přispěl i „přísný a neoblomný“ rozhodčí Luboš Štola.

     Závěrem je třeba poděkovat vedení ÚO Znojmo, které nám umožnilo turnaj v tělocvičně uspořádat a dále našim sponzorům, bez kterých by to také nešlo:

Vinné sklepy Lechovice a.s.

Moravskoslezský kovošrot a.s.

Autoactivity s.r.o.

     Pevně věřím, že všem účastníkům se sportovní zážitek líbil a zúčastní se nejen dalšího ročníku tohoto turnaje za rok, ale již letos na podzim přijedou na druhý ročník Zimního PSK Cupu.

     Za pořadatelský tým reportáž připravil:

     Mojmír Meister

Pořadí:

  1. Obvodního oddělení Policie České republiky Hrušovany nad Jevišovkou
  2. IPA Znojmo
  3. Policejní sportovní klub Znojmo
  4. Obvodního oddělení Policie České republiky Znojmo
  5. Obvodního oddělení Policie České republiky Moravský Krumlov
Zpět