PSK CUP 2020 - o putovní pohár

23.06.2020 18:30
Dne 07.03.2020 uspořádal Policejní sportovní klub Znojmo na ulici Rumunská turnaj v malé kopané za účasti policistů z Územního odboru Znojmo, členů IPA Znojmo a členů PSK Znojmo reprezentujících týmy:
PSK Znojmo - sestava: Meister, Handl, Bitala, Jaskula, Pospíšil, Habr, Věrný
IPA Znojmo - sestava: Hubr, Juhaňák, Grus, Kuřitka, Hlucháň, Legindi, Fila, Bernát, Pokorný M., Neulinger
OOP Znojmo - sestava: Matějka, Ryvola, Tománek, Čurda, Vacek, Cihlář, Mikulášek, Mikuš
PSK Znojmo "B" - sestava: Širůček, Bastl, Štola, Švaříček, Brabec, Vlček
Turnaj byl odehrán dvoukolově, systémem každý s každým dvakrát. Řada týmu se těsně před turnajem odhlásila i z důvodu blížící se pandemie Coronavirus. Dá se říct, že turnaj se odehrál za pět minut dvanáct. Vítězem tohoto turnaje o Putovní pohár se stal obhájce poháru a to PSK Znojmo, který bez ztráty bodu vyhrál před druhým OOP Znojmo. Na třetím místě skončil tým PSK Znojmo "B".
Nejlepším střelcem byl se 14 góly Martin Pospíšil z týmu PSK Znojmo, druhý skončil taktéž z týmu PSK Znojmo Aleš Handl s 10 góly a třetí Martin Juhaňák z týmu IPA Znojmo s 8 góly.
Sportovní stránka je jen jedním z důvodů pořádání turnaje, dalším důvodem je i neformální výměna informací mezi kolegy a věřím, že i tento účel se podařilo v příjemném prostředí IPA baru naplnit.
Závěrem patří poděkování partnerům PSK Znojmo a to Městu Znojmo, Lahofer Znojmo, Agra Horní Dunajovice, sponzorům Aqotec s.r.o., Aditech, Unitop, bez jejichž příspěvku by nebylo možné pořádat turnaj v takovém rozsahu. Dále poděkování patří rozhodčímu Aleši Richterovi a zapisovateli turnaje Pepovi Vořiškovi.
Doufáme, že se turnaj všem účastníkům líbil, mají na něj především příjemné vzpomínky a věříme, že se na podzim ve stejném roce kdy se bude konat Podzimní turnaj PSK znovu sejdeme.

 

Martin Pospíšil

 

 

Zpět