PSK Znojmo - Dřevotvar (18.01.2009)

20.01.2009 23:38

      Dne 18. ledna 2009 jsme sehráli další utkání Znojemské futsalové ligy, tentokrát s týmem Dřevotvaru. S tímto mužstvem jsme se již v této sezóně jednou setkali a podlehli jsme 9:2.

     Na utkání jsme se vlivem různých okolností sešli ve velice nízkém počtu 6-ti hráčů a měli jsme tedy do pole jen jednoho hráče na střídání. Od začátku utkání jsme proto praktikovali defenzivní taktiku, kterou se díky famóznímu výkonu brankáře dařilo dodržovat a poločasový stav byl 2:1 pro našeho soupeře, který je jedním z favoritů celé ligy. Ve druhé půli jsme brzy dostali třetí branku a potom se od nás odvrátilo dosud nevídané štěstí a favorit zápasu se začal prosazovat. Nemalý podíl na tom měla i naše fyzická kondice, jelikož s jedním hráčem na střídání se skutečně hrát běhavý zápas nedá a chvílemi to vypadalo tak, že protihráči kolem nás jezdí na koloběžkách. Konečné skóre se zastavilo na hrozivé cifře 8:2 pro Dřevotvar, čímž jsme „o fous“ vylepšili naše vystoupení z úvodního zápasu. Branku našeho mužstva v 1. poločase vstřelil Zdeněk Hobza a ve druhé půli korigoval stav naším druhým gólem Milan Bartoněk.

     Závěrem nezbývá než poděkovat všem našim hráčům, kteří do utkání nastoupili, za odvedený výkon. Dokud měli síly, tak se statečně, se silnějším soupeřem, „bili“ a dovoluji si říci, že odvedený výkon nebyl vůbec špatný.

Mojmír Meister

 

Zpět