Podzimní PSK CUP 2014

10.02.2015 18:49

 

Dne 15. listopadu  2014 pořádal oddíl malé kopané Policejního sportovního klubu Znojmo turnaj ve futsale v tělocvičně Policie České republiky, Územního odboru Znojmo, na ul. Rumunská. Tento turnaj byl pořádán především pro sportovní vyžití policistů a občanských zaměstnanců ÚO Znojmo a zúčastnilo se jej celkem 8 družstev:

OOP Hrušovany nad Jevišovkou

OOP Moravský Krumlov

OOP Znojmo „A“

OOP Znojmo „B“

„Cínová hora“ - Odbor ochrany objektů zvláštního významu

IPA Znojmo

Aqotec – tým sponzorů

a konečně pořádající tým PSK Znojmo.

Zúčastněné týmy byly rozděleny do dvou skupin a systémem každý s každým se vzájemně utkaly. Již po dvou odehraných kolech se začalo ukazovat, které týmy přijely s dobrou sportovní formou a které tentokrát tolik štěstí mít nebudou. Ve skupině „A“ byly příjemným překvapením výkony týmu IPA Znojmo, naopak za očekáváním zůstal tým OOP Znojmo „A“, před turnajem jeden z favoritů. Ve skupině „B“ to bylo trochu jinak, tam naprosto dle papírových předpokladů šel od vítězství k vítězství tým OOP Hrušovany nad Jevišovkou. Trochu nečitelné se před turnajem jevilo další předpokládané pořadí ve skupině, protože nikdo nevěděl v jakém složení a sportovní formě přijede tým sponzorů a taktéž tým Cínové hory, která obhajovala loňský bronz.  Tým sponzorů se bohužel před úvodem turnaje nesešel v hratelném počtu a byl tedy doplněn dobrovolníky z řad vedení oddílu na počet, který umožňoval alespoň se ctí turnaj odehrát, nicméně tyto peripetie jej zřejmě semkly a tým si vybojoval druhé postupové místo za týmem Hrušovan.

Z každé skupiny postupovaly první dva týmy do finálové skupiny a zbývající mužstva si zahrály o čest ve své skupině. Ve finálové skupině pokračovala „spanilá“ jízda týmu z Hrušovan nad Jevišovkou a po přidání jejich dalších dvou vítězstvích bylo jasné, že vítězný pohár poputuje na jejich útvar. A aby toho neměli málo, tak si trofej pro nejlepšího střelce vybojoval jejich „snajpr“ Jan Bobor. Druhé místo v turnaji obsadil tým IPA Znojmo a na třetím místě nakonec skončil tým Aqotec. 

Všem zúčastněným patří díky za jejich účast, tento turnaj není o překonávání rekordů, ale o naplnění olympijského hesla s tím, že se nám všem naskytne možnost se potkat při neformální příležitosti a v uvolněné atmosféře s klidem „poklábosit“.

Vítězný tým OOP Hrušovany nad Jevišovkou ve složení (zleva): Choleva, Jobánek, Blecha, Gross, Hrdlička, Bobor

Nejlepší střelec Jan Bobor

 

Prezentace pohárů a cen, které by nebylo možné zajistit bez našich sponzorů, za což jim patří velké poděkování:

Aditeg

Atlanta Znojmo

Aqotec

LaVaRoss

Město Znojmo

Vinné sklepy Lechovice

 

 

Zpět